Den är borta


Änligen är Tandställningen borta. Skönt Skönt. Känns ganska konstigt. Men det blev jättefint tycker. Och imorron ska vi ha skolfoto. Vet inte vad jag ska ha på mig men nu ska jag kolla vidare på Tv

hej hej

TidigGodmorgon. Brukar inte skriva innan skolan börjar med jag har lite tid.Ska åka halv 9. Man tänkte säga godmorgon och får se idag om man slutar 12 eller 14. Hoppas 12. Ska stänga av snart och göra det sista innan jag sticker så hejdå :D

En sommar dag med Alicia


Bilder på Alicia och mig när vi åker ring. Jag till Vänster och Alicia till Höger

Hejsan Hejsan. Har inte skrivit så mycket den senaste veckan. Men jag har inte haft tid eller ork. Men tänkte skriva lite nu.

Idag har Alicia och jag åkt ring efter våran båt. Det blåste ganska mycket så det bler lite våger när vi åkte men det var bara kul då. Det var jättekul att kolla på Alicia när hon åka. Just du kollar vi Kung Fu Panda.
Så vi ses

Hejdå

Dålig uppdatering det kan man säga


Har tagit den här fina blomman men alicias kamera

Förlåt att jag inte har skrivit på en hel vecka men jag har inte haft tid. Har gjort andra saker den sista veckan på sommarlovet. Men har precis pratat med Lollo på msn. Och hon är bara lite knäpp i huvudet. Bara lite lite lite. MEn nu ska jag sova så godnatt godnatt. Imorron sticker jag ut med båten så det blir inte så mycket skrivande


Hos Alicia

Hejsan hejsan sitter nu hos Alicia.idag har jag vart ute med båten men det tankar jag skiva om när jag kommer hem. Men nu ska Alicia och jag hitta på något att göra så kram på er ses:)

Bästa kvällen


Tjena Tjena.
Vi sov inte över med båten för vi hittade ingen bra plats att sova på. Men ska åka ut imorron igen. Men nu här på kvällen åkte vi ut och åkte vattenskider. Pappaåkte också och det var kul. Och vattnet var jätteskönt. Så nu är jag ganska trött ska kolla lite på Tv och sen ska jag lägga lite pussel och läsa, Sen ska jag sova. MEe nu ska jag kolla vidare på Tv

Ses imorron :D

Solen är det bästa

Nu har vi vart på ett jätte mysigt ställa med sandstrand och sandbotten. Men det är svin kallt i vattnet. 13 14 grader. Inte på skönt men om man har våtdräkt på känner men inte så mycket. Men nu ska vi åka till ett annat ställe. Och kanske käka någon middag. Har tagit några bilder som jag tänkte visa för er när jag kommer hem. Och glöm inte att ställa någon fråga i Bloggsvar. Kram Hannah :)

Sover nästan

Hejsan! Sitter just nu i båten och halv sover. Just nu kör mamma båten som hon aldrig brukar göra och pappa pratar i tel. Skriver väl mer mer senare ikväll. Kram Hannah.

Åker ut med båten...


                                                                                      Jag och Lollo. Jag kör:D
Ut med båten blir det idag. Ska sova över tills imorron om det inte blir dåligt väder, men det ska det inte bli. Hoppas att det är varmt i vattnet för jag vill bada:D

Medans jag är bort tänkte jag ha en frågestund via bloggsvar. Så klicka HÄR.

Kram Kan kanske skriva lite senare. :D
 // Hannah ♥

Godnatt

Nu ska jag sova på godnatt på er alla kram Hannah

Pussel


Onsdag Onsdag

Har tagit det lungt för det mesta idag har börjat på mitt nya pussel. 3000 bitar blir någ aldrig klar. Man ska snart gå upp och lägga några bitar. Skriver mer sen ställ gärna en fråga i bloggsvar

Läs time


Nu ska jag upp och läsa min bästa bok. Så godnatt  alla

Kram Hannah

End of the day


Saknar dom redan

Bättre sent än aldrig.
Har inte skrivit något idag. Men tänkte göra det nu. På morgonen vaknade jag i min soffa som jag hade somnat i. Tog det väldigt lungt på morgonen. Senare i dag åkte mamma, pappa och jag ut med båten och åkte vattenskider , men det var bara jag som åkte. Var ganska skönt i vattnet 19grader var när vi kolla. Efter det åkte jag till Lollo och käka middag och var med henne nu här på kvällen.

Som ni kanske har sätt har jag skaffat bloggsvar på min blogg. Kul va

Kram HannahHela vecka i ett inlägg


Tjena Tjena länge sen jag sist jag skrev.
Har just kommit hem från ljusdal. Tänkte berätta lite om vad som har hänt i veckan.

                                                                          Måndag 26/7

På Måndagen så packade jag det sista jag hade kvar och packa. Och sen åkte vi till Ljusdal. Vi stack typ efter 13.
Sen satt vi bara i bilen i 4 timmar. När vi kom från packade vi upp och lite andra saker. Sen gjorde vi inte så mycket den dagen.

                                                                         Tisdag 27/7

                                                               Ett getingbo med larver i. en rolig bild
På Tisdagen vaknade jag på golvet för jag sov på en luftmadrass som är sönder. Men senare på dagen tog vi ner ett geting bo som ni ser på bilden. Sen åkte vi in till Ljusdal och handla lite och jag köpte ett pussel med 3000bitar och Alicia köpte ett med 1000 bitar. Senare på kvällen matade vi några kor som fanns där. Dom var jättesöta.


                                                                            Onsdag 28/7

                                                                Fin bild på Alicia från i Tisdags

På onsdagen hände inte så mycket det var inte så bra väder där regna mest. Men vi började bygga på Alicias pussel som hon köpte i Ljusdal. Sen spelade vi lite Wii och hitta på andra saker att göra. Hände inte mycket.

                                                                              Torsdag 29/7

                                  Bild från vattenkriget vi hade. Det är Alicia i centrum. Hon var blev jätteblöt

På torsdagen. hände en inte så rolig sak vi fick problem med avloppet så allt avlopps vatten kom upp i badrumsgolvet. Den trevligt. Men efter en stund tröttna Alicia och jag på att kolla på när dom försökte fixa det. Så vi åkte fyrhjuling med min syssling Viktor. Var skit kul. Jag tyckte faktiskt att jag körde ganska bra. När vi hade åkt en stund. Började vattenkriget. Orkar inte berätta allt men jag kan säga att alla blev jätteblöta. Iallafall Alicia som ni ser på bilden.

                                                                         Fredag 30/7

                                         En fågel som jag rädda. Inte bästa bilden med det blev fel ljus

På fredagen åkte vi ner en stund till Ljusdal och handla. Och så Hände inte så mycket på dagen la pussel tror jag. kanske lite Wii kommer inte ihåg men på kvällen spelade vi kubb. Mamma jag och Alicia i ett lag och Pappa viktor och Gunnar i andra laget. Vi vann tror att vi körde tre gånger eller något sånt och vi vann.

                                                                           Lördag 31/7

                                                                                    En fin blomma
På lördagen var vi på Auktion men vi köpte inget. Sen på kvällen spelade Alicia och Jag lite Wii och spelade lite kubb. Var jättekul Mamma blir lika glad varje gång och träffar en kubb. Senare spelade vi Wii igen och åt lite lördags godis och så.

                                                                                   Söndag 1/8

                                                                           Jag Alicia och Viktor i Hennan
PÅ söndagen var vi på en badplats som heter Hennan. Där dom har en stor vattenrutschbana. När vi kom dit så regna det men sen försvann det. Vi badade inte jättelänge för det var lite kallt uppe på land. Sen åkte vi hem gjorde lite saker kommer inte ihåg allt. Men på kvällen körde vi kubb igen. 


                                                                                 Måndag 2/8

                                                                   En av Alicias och mina nya kompisar. 
Idag på morgonen packade vi våra väskar och fixa lite i husen innan vi åkte hem och Alicia och jag byggde klar pusslet och sa hejdå till vår kompis Kossorna. Dom är så söta. Och sen gjorde vi inte så mycket åkte hem efter 15 tror jag. kom hem kl halv 20.  Och när vi kom hem såg vi en liten igelkott på gräsmattan. Nu ska jag snart logga in på facebook men tänkte lägga ut lite mer bilder från veckan.

                                                                                     Bilder

                                    Alicia och jag som sitter på våra nya stolar. Vi sitter bara på två pinnar.

                                                          Alicias pussel som vi byggde klar 1000bitar

                                                                                     Alicia 

Nu har jag skrivit klar hejdå 


Kram Hannah ♥
  

RSS 2.0